Μήνυμα του 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Σάμου, της Χίου και της Ρόδου, αναφέροντας ότι έρχεται κακοκαιρία με καταιγίδες και ζητώντας από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.
Μήνυμα του 112 για την κακοκαιρία
«Ενεργοποίηση 112
Σάμο, Χίο, Ρόδο και νησιά ανατολικό Αιγαίο
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην περιοχή σας τις επόμενες 24 ώρες, περιορίστε τις μετακινήσεις σας
Σε ετοιμότητα η Ρόδος μετά τις πρόσφατες καταστροφές
Σημειώνεται ότι σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται και πάλι η Ρόδος, από σήμερα έως και την Κυριακή εξαιτίας του νέου κύματος κακοκαιρίας που μπορεί να επηρεάσει την περιοχή μέσα στις επόμενες ώρες.
Ήδη, στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στην πόλη της Ρόδου και σε άλλες περιοχές του νησιού, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν σοβαρά προβλήματα.
Τις προηγούμενες μέρες δεκτό έγινε το αίτημα του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη, και το νησί κηρύχθηκε σήμερα το πρωί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με στόχο να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποζημιώσεων και εκτέλεσης των αναγκαίων έργων, μετά την κακοκαιρία «Bora».
Το νησί επλήγη από την έντονη κακοκαιρία που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και πλημμύρες στους δρόμους.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας