Πένθος στον Άρη: «Έφυγε» ο Λάμπρος Γράντας
Πέθανε σε ηλικία 70 ετών, ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Γράντας.
Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 79 ετών, άφησε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Λάμπρος Γράντας, αφού αντιμετώπιζε τελευταία αρκετά προβλήματα υγείας.
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Άρη, καθώς είχε διατέλεσει πρόεδρος της ΠΑΕ, από το 1994 έως το 1997, ενώ συχνά στήριζε οικονομικά τον σύλλογο.
Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (28/11) στα Κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου, στον δρόμο προς τη Θέρμη, στις 14:15 το μεσημέρι.
Τον Ιανουάριο του 1997 απoχώρησε από τη διοίκηση του Άρη, δίνοντας τη θέση του στον Παναγιώτη Σπύρου, που ήταν επικεφαλής μιας διοικούσας επιτροπής εκείνη την εποχή.
ΠΑΕ Άρης για Γράντα: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»
Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του Άρη, καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Γράντας, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Ο εκλιπών είχε σημαντική προσφορά στον σύλλογο, ενώ ήταν και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση της εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Λάμπρου Γράντα.
Ο εκλιπών με σημαντική προσφορά στην ομάδα μας, διετέλεσε πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ στα μέσα της δεκαετίας του ’90 (από το 1994 έως τις αρχές του 1997), ενώ ήταν από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδας.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)





















































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442