Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επέστρεψαν, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, με τους ποδοσφαιρόφιλους να απολαμβάνουν θέαμα υψηλού επιπέδου.
Στην Premier League, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας της Λέστερ με 2-1, χάρη στα γκολ των Τζάκσον και Έντσο Φερνάντες (Δείτε εδώ τα highlights).
Η Άρσεναλ επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0. Σακά, Πάρτι και Νουανέρι τα γκολ των Κανονιέρηδων (Δείτε εδώ τα highlights).
Αστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας έμειναν στο 2-2. Οι Γουότκινς και Μπάρκλεϊ σκόραραν για τους γηπεδούχους, οι Σαρ και Ντεβενί για τους φιλοξενούμενους (Δείτε εδώ τα highlights).
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το Έβερτον – Μπρέντφορντ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 (Δείτε εδώ τα highlights).
Με το διπλό έφυγε από την έδρα της Μπόρνμουθ η Μπράιτον, που επικράτησε με 2-1. Οι Πέδρο και Μιτόμα σκόραραν για τους νικητές, ο Μπρουκς για τους ηττημένους (Δείτε εδώ τα highlights).
Σαρωτική ήταν η Γουλβς στην έδρα της Φούλαμ, με τους Λύκους να κερδίζουν με 4-1. Ένα γκολ ο Ιβόμπι, δύο ο Κούνια και ένα ο Γκόμες για τους φιλοξενούμενους. Ο Γκέδες σκόραρε το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων (Δείτε εδώ τα highlights).
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, η Τότεναμ έστησε πάρτι στο «Etihad», με την ομάδα του Ποστέκογλου να διαλύει την Μάντσεστερ Σίτι με 4-0. Δύο γκολ ο Μάντισον και από ένα οι Πόρο και Τζόνσον για τα «σπιρούνια» (Δείτε εδώ τα highlights)
Έξι παιχνίδια περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga.
Η Ντόρτμουντ επικράτησε εύκολα της Φράιμπουργκ με 4-0, χάρη στα γκολ των Μπάιερ, Νμέτσα, Μπραντ και Γκίτενς (Δείτε εδώ τα highlights)
Η Λεβερκούζεν διέλυσε με 5-2 την Χάιντενχαΐμ, παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 (Δείτε εδώ τα highlights).
Η Βόλσφμπουργκ νίκησε με 1-0 την Ουνιόν Βερολίνου. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπακού στο 71’ (Δείτε εδώ τα highlights)
Τρίποντο και για τη Στουτγκάρδη, που επικράτησε εντός έδρας της Μπόχουμ με 2-0 (Δείτε εδώ τα highlights).
Ματς – ροντέο και επική ανατροπή για την Χοφενχάιμ απέναντι στην Λειψία, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν από το 2-3 και να επικρατούν με 4-3 (Δείτε εδώ τα highlights).
Η Άιντραχτ κέρδισε με 1-0 την Βέρντερ Βρέμης και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της Bundesliga (Δείτε εδώ τα highlights).
Χθες, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 3-0 την Άουγκσμπουργκ με χατ-τρικ του Κέιν (Δείτε εδώ τα highlights).
Τρία ματς είχε το πρόγραμμα της Serie A. Στο πρώτο χρονικά η Ίντερ διέλυσε εκτός έδρας την Βερόνα με 5-0. Χατ-τρικ ο Τουράμ και από ένα γκολ οι Ντε Φράι και Μπίσεκ.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Σαν Σίρο, με την Μίλαν και την Γιουβέντους να μένουν στο 0-0. Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο ομάδες.
Στο βραδινό παιχνίδι, η Αταλάντα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Πάρμα, με την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να παίρνει τη νίκη με 3-1.
Η Βαλένθια ήταν εξαιρετική απέναντι στην Μπέτις και επικράτησε με 4-2. Δύο γκολ ο Ντούρο και από ένα οι Τάρεγκα και Λόπες για τις «νυχτερίδες» (Δείτε εδώ τα highlights).
Τρίποντο με ανατροπή για την Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Αλαβές, με τους Ροχιμπλάνκος να παίρνουν τη νίκη με 2-1 (Δείτε εδώ τα highlights).
Με το διπλό έφυγε από την έδρας της Λας Πάλμας η Μαγιόρκα, που επικράτησε με 3-2 (Δείτε εδώ τα highlights).
Άνετη και ωραία η Χιρόνα απέναντι στην Εσπανιόλ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο επιβλητικό 4-1 (Δείτε εδώ τα highlights).
Στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα, η Μπαρτσελόνα μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Θέλτα, αλλά οι γηπεδούχοι επέστρεψαν και με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (Δείτε εδώ τα highlights).
Χθες, η Χετάφε νίκησε εντός έδρας την Βαγιαδολίδ με 2-0, χάρη στα γκολ των Ροντρίγκες και Νιόμ (Δείτε εδώ τα highlights).
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.