Η Ζαλγκίρις διέλυσε τη Μαζεϊκάι πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό
Η Ζαλγκίρις έκανε… περίπατο διαλύοντας τη Μαζεϊκάι με 101-46, λίγες ημέρες πριν το ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την Euroleague.
Σε… βόλτα στο πάρκο μετέτρεψε την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Λιθουανίας με αντίπαλο τη Μαζεϊκάι, η Ζαλγκίρις, επικρατώντας με 101-46.
Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, ήταν σαρωτική, έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Σμαΐλαγκιτς με 20 πόντους (1/2 τρίποντα) και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Λαουρίνας Μπιρούτις ακολούθησε με 17 πόντους.
Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Έι Τζέι Ίνγκλις με 14 πόντους, ο Αμάντας Ούρκις είχε 13 ενώ ο Ντονάντας Σαμπέκις έφτασε τους 10.
Η Ζαλγκίρις ετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Euroleague, την Παρασκευή (22/11, 20:00), εκεί όπου θυμίζουμε πως οι «Πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Εργκίν Αταμάν, καθώς ο Τούρκος τεχνικός θα είναι στον πάγκο της εθνικής του ομάδα για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.
Τα δεκάλεπτα: 26-8, 52-21, 76-33, 101-46
Ζαλγκίρις Κάουνας (Τρινκιέρι): Γουόκερ 6 (1/1 τρίποντο), Γκιεντράιτις 8 (2/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Μπιρούτις 17 (6 ασίστ), Μάνεκ 10 (5 ασίστ), Σιρβίντις 8 (2/9 τρίποντα), Γιουζένας 8 (2/2 τρίποντα, 5 ασίστ), Φρανσίσκο 6 (1/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Λεκαβίτσιους 8 (6 ριμπάουντ), Μπραζντέικις 5 (1/5 τρίποντα), Σμάιλαγκιτς 20 (1/2 τρίποντα, 5 ασίστ), Μίτσελ 3, Ουλάνοβας 2
- Πρόβλημα στον Ολυμπιακό: Τραυματίστηκε ο Τζόουνς (vid)
- Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους 5-2: Η «Μεγάλη Κυρία» υποκλίθηκε στην Κωνσταντινούπολη
- Ολυμπιακός – Μιλάνο 0-3: Ήττα για τις Ερυθρόλευκες από τις πανίσχυρες Ιταλίδες
- Μπενφίκα: Βασικός ο Παυλίδης κόντρα στη Ρεάλ (pic)
- Ολυμπιακός: Πάνοπλος κόντρα στη Λεβερκούζεν – Η αποστολή (pic)
- Ολυμπιακός – Μιλάνο 0-3 σετ: Έκανε την προσπάθειά του αλλά, «λύγισε» απέναντι στις ισχυρές Ιταλίδες
- Άνοιξε το σκορ η Γαλατάσαραϊ, ανατροπή με δύο γκολ του Κουπμάινερς για την Γιουβέντους (vids)
- Ολυμπιακός: Η τελευταία προπόνηση ενόψει Λεβερκούζεν και το νέο λουκ του Ελ Κααμπί (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442