Μόντσα – Ολυμπιακός 3-2: Πάλεψε ο Θρύλος αλλά «λύγισε» στο tie break
Ο Ολυμπιακός ONEX το πάλεψε απέναντι στην Μόντσα για την πρώτη αγωνιστική του Champions League, αλλά λύγισε στο tie break, παίρνοντας ωστόσο έναν πολύ σημαντικό βαθμό.
Ο Ολυμπιακός ONEX έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στην Ιταλία απέναντι στη Μόντσα, αλλά γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ, για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και πήγαιναν χέρι-χέρι για το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου σετ, ωστόσο ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα σερί 4-0 για το 16-20 και το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με τον Παγιένκ να παίρνει το μπλοκ και παράλληλα να κάνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο σετ, το οποίο και κατέκτησαν με 25-20. Ο Ολυμπιακός παίζο0ντας εξαιρετικά πήρε το 3ο σετ με 28-26, οι Ιταλοί απάντησαν και ισοφάρισαν σε 2-2, στέλνοντας το ματς στο tie break, παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 20-19.
Εν τέλει η Μόντσα ήταν πιο ψύχραιμη και οι παίκτες της είχαν πιο «καθαρό» μυαλό, με αποτέλεσμα στο tie break να ξεφύγουν μετά το 5-5 και να το κατακτήσουν τελικά χωρίς να δυσκολευτούν, με 15-8.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.