Φλώρινα-Διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε ξενοδοχείο: Εκτός ΜΕΘ ο 55χρονος – Καλή η κατάσταση της υγείας του
Εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται ο 55χρονος του οποίου σοβαρή κρινόταν η κατάσταση μετά τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε ξενοδοχείο στη Φλώρινα.
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 55χρονο που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά τη δηλητηρίαση από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε ξενοδοχείο της Φλώρινας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σε δωμάτιο της Παθολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης νοσηλεύεται πλέον ο 55χρονος.
Εκτός ΜΕΘ ο 55χρονος μετά το συμβάν στη Φλώρινα
Η εξέλιξη της υγείας του 55χρονου ήταν πάρα πολύ καλή κι έτσι οι γιατροί της ΜΕΘ έδωσαν το πράσινο φως για να νοσηλευτεί προληπτικά και σε θάλαμο της Νοσηλευτικής Κλινικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης αν συνεχιστεί έτσι η πορεία της υγείας του, τότε αναμένεται αύριο Παρασκευή, να πάρει και εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Το περιστατικό με τη διαρροή του μονοξειδίου του άνθρακα
Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 14 ένοικοι ξενοδοχείου στη Φλώρινα δηλητηριάστηκαν από τη διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα, όταν αργά το βράδυ του Σαββάτου οι επισκέπτες ένιωσαν δυσφορία, ναυτία και ζάλη.
Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι αρχικά θεώρησαν πως πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση, αλλά άνοιξαν τα παράθυρα και αισθάνθηκαν καλύτερα. Το συμβάν ήταν πιο σοβαρό για τους ενοίκους άλλων δωματίων, όπου χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, καθώς έσπασαν μια πόρτα για να απεγκλωβίσουν τους επισκέπτες.
Στο ξενοδοχείο επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα ύψους άνω των 10.000 ευρώ (2.024 +8.192) μετά το περιστατικό με τις δηλητηριάσεις, ενώ η Προϊσταμένη της ΠΥΤ Δυτικής Μακεδονίας είχε εκδώσει απόφαση διακοπής της λειτουργίας του τουριστικού καταλύματος, ενημερώνοντας όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442