H Τσέλσι έδειξε την ποιότητά της και χωρίς να εντυπωσιάσει πέρασε άνετα από το ΟΑΚΑ και κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-1 για την 2η αγωνιστική του Conference League.
Ωστόσο μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι φίλοι της Τσέλσι δέχθηκαν επίθεση από την ελληνική αστυνομία. Οπως κατήγγειλε στα social media, η γνωστή influencer, Άστριντ Γουέτ, αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους οπαδούς των Λονδρέζων, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο.
«Η αστυνομία του εξωτερικού είναι τρελή», τόνισε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα και οπαδός της Τσέλσι. Σε ένα άλλο βίντεο στα social media έγραψε: «Γιατί οι Άγγλοι οπαδοί έχουν πάντα τόσο άσχημη συμπεριφορά;»
Με γκολ του Ματσάν, ο Παναιτωλικός έφυγε με το διπλό από τις Σέρρες και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 9η θέση – Τελευταίος και στο -3 από την 13η θέση ο Πανσερραϊκός.