Η Euroleague έκανε γνωστούς πριν από λίγο τους διαιτητές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Εφές, που θα γίνει την προσεχή Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη (20:30).
Για την αναμέτρηση, ορίστηκαν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).
Οι 4 συνεχόμενοι ορισμοί του Ντιφάλα και ο Ολυμπιακός
Να σημειωθεί πως, οι Πειραιώτες είχαν εκφράσει τα παράπονά τους για τον Ντιφαλά, στο Game 3 των playoffs της Euroleague απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, την περασμένη σεζόν.
Ο Γάλλος ρέφερι ήταν μάλιστα σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, στην πορεία του μέχρι την κατάκτηση της περσινής διοργάνωσης.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.