ΠΑΟΚ: Γιατί «τρίβει» τα χέρια του ο Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ…
Ευχάριστα νέα και επιστροφές για τον ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ
Χαμόγελα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, καθώς οι τραυματίες επιστρέφουν και πέντε ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς σήμερα Τετάρτη (16/10).
Ο Ρουμάνος τεχνικός πλέον καταστρώνει πιο ήσυχος τα πλάνα του για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (20/10, 20:30) με την ΑΕΚ στην «Opap Arena», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει στη σχετική ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι συνεχίζεται, το αγωνιστικό τμήμα προετοιμάζεται για τη σκληρή μάχη στην Αθήνα, οι διεθνείς κι οι τραυματίες επιστρέφουν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει ΑΕΚ.
Η μέρα ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδια 3 Vs 2 και 4 Vs 3 υψηλής έντασης. Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Στα ευχάριστα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως οι Μπάμπα, Ντόμινικ Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο, Μπράντον Τόμας κι Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.
Οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας έμειναν εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε ατομικό στο γήπεδο.
Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (17.10) θα προπονηθεί στις 17:00».
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442