Η Εθνική Ελλάδος μετά τον θρίαμβο στο «Γουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας, στρέφει την προσοχή της στην αποψινή (13/10, 21:45) αναμέτρηση με την Ιρλανδία στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της League B του Nations League. Γνωστή έγινε πριν από λίγο η ενδεκάδα της Εθνικής, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε μία αλλαγή και αυτή αναγκαστική, με τον Παντελή Χατζηδιάκο στη θέση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που συμπλήρωσε κάρτες.
Αναλυτικότερα, ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την «γαλανόλευκη» εστία, οι Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Γιαννούλης θα είναι στην τετράδα της άμυνας, με τους Κουρμπέλη και Σιώπη μπροστά τους, ενώ οι Μασούρας, Μπακασέτας και Τζόλης,, θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Παυλίδη.
Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης
Να σημειωθεί πως, αν οι Τσιμίκας, Κωνσταντέλιας, Κουρμπέλης, Πέλκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Τζόλης και Παυλίδης δεχτούν κίτρινη κάρτα απόψε, τότε θα χάσουν το ματς με την Αγγλία την επόμενη αγωνιστική (14/11).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γαλανόλευκη στους πρώτους τρεις αγώνες του φετινού Nations League έχει τρεις νίκες, έχοντας κερδίσει εντός έδρας την Φινλανδία και εκτός έδρας την Ιρλανδία και την Αγγλία, με την γαλανόλευκη να τα πηγαίνει περίφημα και να ψάχνει σήμερα το τέσσερα στα τέσσερα, έχοντας τη συμπαράσταση χιλιάδων Ελλήνων.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.