Super League: Η βαθμολογία μετά την ήττα της ΑΕΚ (pic)
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League, μετά και την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό, που αλλάζει τα δεδομένα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Έτσι η Ένωση παρέμεινε στους 14 πόντους και την πρώτη θέση της βαθμολογίας με ματς περισσότερο, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» συνεχίζουν την πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα αφού πλέον βρίσκονται στην 5η θέση και τους 11 βαθμούς.
Το εν λόγω αποτέλεσμα, όπως είναι λογικό, βάζει «φωτιά» στην κορυφή του ταμπλό, αφού τόσο ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όσο και ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία θα έχουν τη δική τους ευκαιρία να περάσουν εκείνοι μπροστά.
Θυμίζουμε πως το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 13 βαθμούς, όσους ακριβώς έχει και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!