Με γκολ του Λουίς στο 73’, ο Παναιτωλικός «σόκαρε» την ΑΕΚ και έκανε το 1-0 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ένωση, για την 7η αγωνιστική της Super League. Ο Μαυρίας έκανε την κούρσα από δεξιά, γύρισε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Λουίς εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.
Δείτε το γκολ:
Οι γηπεδούχοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Μαυρίας είδε τον συμπαίκτη του, έκανε το γύρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ και ο Πορτογάλος άσος με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρακόσια για το 1-0 του Παναιτωλικού.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επιβραβεύτηκε για την υπομονή της στην άμυνα και με υποδειγματική αντεπίθεση πήρε το προβάδισμα στο σκορ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.