Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα (3-10-2024) στα Σεπόλια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 15 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών πέριξ σχολικού συγκροτήματος στα Σεπόλια.
Επιπλέον συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και 52χρονος αλλοδαπός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν μετά από εξακρίβωση πληροφοριών σχετικά με τη δράση 2 νεαρών στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή των Σεπολίων και συγκεκριμένα έξω από σχολικό συγκρότημα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Ο 34χρονος κατελήφθη να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 15χρονο κατηγορούμενο.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους 2 νεαρούς έξωθεν του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος, όπου σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: • -106- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, • το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ και • -2- κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας