Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Γερμανίας, Μαρκ-Άντρε τερ Στέγκεν, ο οποίος υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί του πόδι, χειρουργήθηκε σήμερα (23/9) και πιθανότατα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν, υποχρεώνοντας τους Καταλανούς να βρουν άμεσα αντικαταστάτη.
«Ο Μαρκ-Άντρε τερ Στέγκεν χειρουργήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα για μια βλάβη στον επιγονατιδικό τένοντα στο δεξί του πόδι», ανέφερε η ενημέρωση της Μπαρτσελόνα σε δελτίο Τύπου, σχετικά με τον 32χρονο Γερμανό διεθνή της.
Ο καταλανικός σύλλογος δεν αναφέρθηκε στη διάρκεια της απουσίας του έμπειρου τερματοφύλακά, αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, μπορεί να είναι περίπου οκτώ μήνες, όπερ σημαίνει ότι τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ήδη ονόματα πιθανών αντικαταστατών, με αυτά του Κοσταρικανού Κέιλορ Νάβας (ελεύθερου από το καλοκαίρι και της λήξης του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν) και του Γερμανού Λόρις Κάριους (δεν παρέμεινε στη Νιούκαστλ) να βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφολογίας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.