Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη Σαλαμίνα στην περιοχή Μεγάλο Ντοροτό. Στην περιοχή επιχειρούσαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 ελικόπτερα. Λόγω της νύχτας τα ελικόπτερα έχουν αποσυρθεί και οι πυροσβέστες έχουν θέσει υπό έλεγχο την πυρκαγιά.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο και δυσπρόσιτο σημείο, ενώ τα ελικόπτερα που σηκώθηκαν άμεσα και επιχείρησαν μέχρι το τελευταίο φως, βοήθησαν τα μέγιστα στο να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Δυνάμεις αναμένεται να παραμείνουν στο σημείο προληπτικά.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μεγάλο Ντοροτό στη Σαλαμίνα. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 Ε/Π.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.