Ο Ροδόλφο Πισάρο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για τη φετινή σεζόν και γι’ αυτόν τον λόγο έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.
Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό και συγκεκριμένα στη Μασατλάν, καθώς τελικά βρέθηκε ομάδα στην πατρίδα του παίκτη μετά από ενέργειες του παίκτη και της «’Ενωσης».
Ολοκληρώνεται το deal
Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα am.com.mx αναφέρεται ότι ο Πισάρο έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Μασατλάν για 1+1 χρόνια. Την ερχόμενη Τετάρτη (18/9) αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενταχθεί με τη νέα του ομάδα.
Η «Ένωση» γλιτώνει με αυτό τον τρόπο το «βαρύ» συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν λίγο καιρό δεν δέχθηκε τη μείωσε αποδοχών που του προτάθηκε. Η συνεισφορά του στην ΑΕΚ ήταν 22 συμμετοχές και τίποτε άλλο.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.