Ντοριβάλ: «Θα προτιμούσα η Αλ Χιλάλ να μας δώσει όλες τις πληροφορίες για την κατάσταση του Νεϊμάρ»
Για την κατάσταση του Νεϊμάρ μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Ντοριβάλ Τζούνιορ
Ο Νεϊμάρ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να επιστρέψει στα γήπεδα μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη το περασμένο φθινόπωρο και κατά συνέπεια, δεν έχει αγωνισθεί εφέτος, ούτε με την Αλ Χιλάλ, ούτε με την εθνική Βραζιλίας.
Ερωτηθείς για την κατάσταση του 32χρονου επιθετικού, ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντοριβάλ Τζούνιορ, δήλωσε λίγο μετά την εκτός έδρας ήττα από την Παραγουάη με 1-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Αναλυτικά η απάντησή του:
«Πρέπει πρώτα να επιστρέψει στην δράση με την ομάδα του, διαφορετικά δεν υπάρχει λύση. Είμαστε σε επαφή μαζί του κι ελπίζουμε να αναρρώσει. Τώρα πρέπει να περιμένουμε τη διαδικασία αποκατάστασης, η οποία είναι αργή. Έχουμε πολλά δεδομένα, αλλά θα προτιμούσα ο σύλλογος να μας δώσει όλες τις πληροφορίες. Δεν νομίζω ότι αξίζει να εκθέσω την κατάσταση ενός συλλόγου. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
- Η ΕΠΟ ζήτησε παρέμβαση της UEFA για αλλαγές στη διαιτησία
- Ο νικητής του Σούπερ Καπ Ιταλίας πάρει 11 εκατ. ευρώ
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Ολυμπιακός ONEX – ΑΟΝΣ Μίλων 2-3: Ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ
- Battle of the Sexes: Όταν η Κινγκ έγινε σύμβολο των γυναικών και η αναβίωση της «μάχης των φύλων» 52 χρόνια μετά (vids+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442