Ο Ματς Χούμελς, μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα.
Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μαγιόρκα, αλλά τελικά τα βρήκε με τους «τζιαλορόσι» και έτσι μετακομίζει προς Ιταλία μεριά.
Σήμερα στη Ρώμη ο Χούμελς
Η Ρόμα με γρήγορες κινήσεις απέσπασε την έγκριση του Χούμελς και αναμένεται να βρεθεί στη Ρώμη σήμερα Τετάρτη (4/9) για την εκπλήρωση όλων των σχετικών διαδικασίων και την επισημοποίηση της μεταγραφής.
Η συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών αφορά μονοετές συμβόλαιο έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον έμπειρο στόπερ να αποτελεί το… κερασάκι στη μεταγραφική τούρτα των Ρωμαίων το φετινό καλοκαίρι.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.