Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8.48 μέτρα αναδείχθηκε για δεύτερη σερί φορά χρυσός Ολυμπιονίκης, «χαρίζοντας» στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι.
Εκτός από τα αδιανόητα, για τα ελληνικά -και όχι μόνο- δεδομένα, ο αθλητής από τα Γρεβενά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και για το χαρακτήρα του, αλλά και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την οποιαδήποτε συνθήκη βιώνει.
Μάλιστα, η εν λόγω επιτυχία του Τεντόγλου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους χρήστες του Χ (πρώην Twitter), οι παρακολούθησαν όλα τα άλματα του αθλητή και -φυσικά- καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα σχολίαζαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τις αντιδράσεις του Ολυμπιονίκη!
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.