Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον, επικρατώντας άνετα του Δανού, Χόλγκερ Ρούν (Νο 15 στον κόσμο) με 6-3, 6-4, 6-2.
Ο Σέρβος μίλησε για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ρούνε.
«Έκανα ό,τι χρειαζόταν, όταν ήταν απαραίτητο. Η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετική, εάν είχα χάσει break points, αλλά ήμουν πολύ σταθερός», σχολίασε ο Σέρβος πρωταθλητής, ενώ στην συνέχεια και αναφερόμενος σε μερίδα του κοινού που τον αποδοκίμασε, τόνισε:
«Σε όλους τους φιλάθλους που έδειξαν σεβασμό και έμειναν απόψε, στέλνω τις ευχαριστίες μου από τα βάθη της καρδιάς μου. Και σε όλους όσοι επέλεξαν να μην σέβονται τους παίκτες και στην προκειμένη περίπτωση, εμένα, τους λέω «καληνύχτα».
Ξέρω ότι επευφημούσαν τον Ρούνε (σ.σ. φωνάζοντας Ruuuuuune), αλλά αυτό είναι μια δικαιολογία για να με αποδοκιμάσουν. Και δεν το δέχομαι. Όχι, όχι, όχι. Είμαι στο σιρκουί για πάνω από 20 χρόνια. Ξέρω όλα τα κόλπα. Έχω παίξει σε πολύ πιο εχθρικές ατμόσφαιρες, πιστέψτε με. Δεν με αγγίζουν».
Ο 37χρονος «Νόλε», ο οποίος διεκδικεί τον όγδοο τίτλο του στο Γουίμπλεντον, προκειμένου να ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ και να επεκτείνει το δικό του ρεκόρ τίτλων Grand Slam στους 25, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο, τον Αυστραλό, Αλεξ Ντε Μινόρ (Νο 25), για μια θέση στον ημιτελικό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…