Η ΑΕΚ κινείται σε πολλαπλά μεταγραφικά μέτωπα, προκειμένου να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα κενά στο ρόστερ της.
Την ώρα που η Ένωση είναι έτοιμη να τελειώσει την απόκτηση τόσο του Αμπουμπακαρί Κοϊτά, όσο και του Ρομπέρτο Περέιρα και αναμένονται θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Θωμά Στρακόσα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα «συνδέεται» ξανά με τον Χοακίν Κορέα.
Με… μεταμεσονύχτια ανάρτηση του στο Twitter o Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο Δικέφαλος θέλει τον επιθετικό της Ίντερ και οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε άμεση επικοινωνία με τον 29χρονο διεθνή άσο.
Ο Αργεντίνος επιθετικός βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ίντερ, όμως δεδομένα πρόκειται για μια ιδιαιτέρως δύσκολη περίπτωση. Ο Κορέα πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα, αφού έχει παίξει σε Εστουδιάντες, Σαμπντόρια, Σεβίλλη, Λάτσιο, Ίντερ και την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Μαρσέιγ. Με την εθνική ομάδα της Αργεντινής μετράει 19 εμφανίσεις και έχει σκοράρει τέσσερις φορές, αποτελώντας ενεργό μέλος της «αλμπισελέστε» στην κατάκτηση του Copa America του 2021.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
L’AEK Atene vuole Joaquìn #Correa: ci sono già stati dei contatti
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.
Ο Στρεφέτσα άνοιξε το σκορ, ο ΜακΤόμινεϊ ισοφάρισε μεν, αλλά η Νάπολι δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς και στραβοπάτησε στην έδρα της Πάρμα (1-1), για την Serie A.