Το αριστερό άκρο της επίθεσης είναι μία θέση για την οποία η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι ώστε μαζί με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να έχει ένα δυνατό δίδυμο. Εξάλλου, ο Ροδόλδο Πιζάρο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο δεν θα συνεχίσει στην Ένωση τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «hbvl.be», η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει καταθέσει πρόταση στην Σεντ Τρουίντεν για τον 25χρονο εξτρέμ, Αμπουμπακαρί Κοϊτά.
«Η ΑΕΚ θα ήθελε να τον αποκτήσει και έκανε συγκεκριμένη πρόταση για τον πρώτο σκόρερ της Σεντ Τρούιντεν. Ωστόσο προς το παρόν υπάρχει διαφορά. Ο Κοϊτά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025», αναφέρεται συγκεκριμένα.
? Update
Greek interest for ?? Aboubakary Koita.
AEK would love to sign him and came up with a concrete offer. But for now, there’s still a big gap between what STVV want and AEK are offering.
— SuperSub – Jupiler Pro League Fan Page (@SupersubJPL) June 22, 2024
O διεθνής άσος από τη Μαυριτανία προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν κατά την οποία κατέγραψε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 15 γκολ και τρεις ασίστ. Το transfermarkt τον κοστολογεί στα πέντε εκατ. ευρώ ενώ ανήκει στη Σεντ Τρουίντεν από το καλοκαίρι του 2021 όταν αποκτήθηκε από την Μπέβερεν αντί ενός εκατ. ευρώ. Για τον Κοϊτά ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Σεντ Ετιέν ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Γάνδη και Κορτράικ. Στα θετικά της περίπτωσής του είναι το γεγονός ότι διαθέτει βελγικό διαβατήριο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.