Halloween: Τα κοστούμια τους φόρεσαν σκυλιά και πήγαν σε παρέλαση
Σε μία ιδιαίτερη παρέλαση πήραν μέρος σκυλιά στη Νέα Υόρκη φορώντας κοστούμια για το Halloween
Κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη μία ιδιαίτερη παρέλαση λαμβάνει χώρα, κατά την οποία σκυλιά με κοστούμια Halloween επιδεικνύουν τις στυλιστικές επιλογές τους.
Έτσι και φέτος, για 34η φορά η παρέλαση πραγματοποιήθηλε στις 19 Οκτωβρίου και οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύο.
Τα σκυλιά πρωταγωνιστές της παρέλασης
Εκατοντάδες σκυλιά προσελκύει κάθε χρόνο η εκδήλωση στο East Village, συνοδευόμενα από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ το συγκεκριμένο event πραγματοποιείται από το 1990. Παρά το γεγονός ότι η παρέλαση αυτή πραγματοποιείται πάνω από δύο δεκαετίες, δεν είχε ιδιαίτερη απήχηση στα social media.
Φωτογραφίες της Dina Litovsky από αυτή τη μοναδική εκδήλωση δημοσίευσε το National Geographic στο λογαριασμό του στο Instagram, παρουσιάζοντας το event σε μεγαλύτερο μερίδιο κόσμου. Η συγκεκριμένη παρέλαση πραγματοποείται, όπως γίνεται κατανοητό, κατά την περίοδο του Halloween.

Σκυλί ντυμένο ως Waldo.

Και ένα από τα σκυλιά της παρέλασης ως καρχαρίας.
Μεγάλη η δυσκολία επιλογής φωτογραφιών
«Δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια φωτογραφία θα έπρεπε να είναι πρώτη και ακολούθησα το ένστικτό μου» έγραψε στη δημοσίευσή της η Dina Litovsky. Εν τέλει επικρατέστερη φωτογραφία, που η φωτογράφος επέλεξε να παρουσιάσει πρώτη, ήταν μία με ένα σκυλί μεταμφιεσμένο στη γνωστή φιγούρα ταινιών τρόμου, Τσάκι.
Μεταξύ άλλων, η συλλογή φωτογραφιών της Λιτόβσκι, περιλαμβάνει μικρόσωμα σκυλιά με υπερμεγέθη κοστούμια, ριγέ μπλουζάκια και στολή καρχαρία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει η Γέφυρα Μανωλά
- Θεσαλονίκη: Τι λέει η Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση της
- Η επιδημία του Έμπολα στο Κονγκό εξακολουθεί να εξαπλώνεται «αόρατα», σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
- Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
- Για «λαϊκισμό» μιλάει ο Μητσοτάκης της αισχροκέρδειας – Με «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ «ομολογεί» τον φόβο ΝΔ για την επάνοδο Τσίπρα
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442