Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι στην περιοχή της Σταμάτας, η οποία περιορίστηκε έπειτα από ώρες.
Οι πρώτες φλόγες εντοπίστηκαν από τα drones που πετούν πάνω από την Αττική και τα οποία μεταδίδουν ζωντανά εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.
Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το in, τα drones που πετούσαν πάνω από τη Σταμάτα εντόπισαν γκαζάκια που «έσκαγαν» σε ευθεία γραμμή, όσο μεγάλωνε η πυρκαγιά.
«Είδαμε εκρήξεις από γκαζάκια σε ευθεία γραμμή» αποκάλυψε -μιλώντας στο in- στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης που είδε το σχετικό υλικό.
Ύποπτο άτομο στην περιοχή
Παράλληλα, όπως σημείωσε οι κάμερες των drones έχουν καταγράψει και ένα άτομο με ρούχα που έμοιαζαν με αυτά που φορούν οι πυροσβέστες να φεύγει από το σημείο με scooter λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της πυρκαγιάς.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας