Η αποστολή της ΑΕΚ είναι στο Άλκμααρ από χθες, βράδυ Κυριακής (23/6) και έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας χρονιάς.
Σήμερα Δευτέρα (24/6) και αύριο Τρίτη (25/6) θα ενσωματωθούν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες ώρες θα βρεθούν στην Ολλανδία οι Νίκλας Ελίασον, Άρολντ Μουκουντί, ενώ αύριο θα φτάσει στο Άλκμααρ ο Λάζαρος Ρότα. Ο Ματίας Αλμέιδα τους είχε δώσει έξτρα μέρες ξεκούρασης, λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους.
Στην Αθήνα λόγω τραυματισμού έχει μείνει ο Ροδόλφο Πισάρο, ενώ στο Euro βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Νταμιάν Σιμάνσκι, Ντομαγκόι Βίντα, Στίβεν Τσούμπερ και στο Κόπα Αμέρικα οι Ορμπελίν Πινέδα και Άλεξ Κάλενς. Εκτός είναι και οι υπό αποχώρησηΑθανασιάδης και Στάνκοβιτς.
Ο Αλμέιδα περιμένει τις επόμενες μέρες πιθανότατα την πρώτη άφιξη, καθώς η μεταγραφή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην «Ένωση» είναι προ των πυλών.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Η Χάποελ Τελ Αβίβ επέστρεψε στις νίκες μετά την επικράτηση επί της Μακάμπι Ραανανά με 98-75 και ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε δηλώσεις μετά το θετικό αποτέλεσμα.
Ένα επικό σκηνικό εκτυλίχθηκε στο All Star Game, όταν ο Καρλ Άντονι Τάουνς εμφανίστηκε με σακάκι που απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο και ο Γιόκιτς δεν το άφησε ασχολίαστο,