Αναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα στην οδό Μελενίκου κοντά στα πανεπιστήμια, ξέσπασε φωτιά σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.
Αυτή την ώρα στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις τα πυροσβεστικής, ωστόσο φαίνεται πως η φλόγα σε πολλές στιγμές φουντώνει επικίνδυνα δυσχεραίνοντας το έργο των Αρχών.
Το κτίριο σύμφωνα με πληροφορίες είναι μεν εγκαταλειμμένο ωστόσο πολλές φορές σε αυτό έμεναν άστεγοι.
Αναφορές για το ένα υπήρχαν άτομα εντός του κτιρίου δεν υπάρχουν. Οι πυροσβέστες έχουν περικυκλώσει το κτίριο, ενώ υπάρχουν 2 οχήματα της πυροσβεστικής.
Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Ένα μεγάλο σύννεφο καπνού έχει καλύψει την περιοχή που φτάνει μέχρι και την Καμάρα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας