O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της προπόνηση της Φενέρμπαχτσε, με τον Λιθουανό τεχνικό να… ξεσπαθώνει κατά της διεξαγωγής μικρού τελικού.
Ο προπονητής του τουρκικού συλλόγου τόνισε πως όλα αυτά είναι «σκ@τ@», ενώ επισήμανε ότι κανείς δεν θέλει να ακούσει και κανείς δεν θέλει να αλλάξει την συγκεκριμένη κατάσταση.
Οι δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:
«Σκ@τ@, αλήθεια, σκ@τ@. Μιλάμε για το ίδιο πράγμα, κανείς δεν θέλει να μας ακούσει και κανείς δε θέλει να το αλλάξει.
Πάντα επαναλαμβάνω το ίδιο. Σίγουρα πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους φιλάθλους που ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να μας δουν.
Όμως έστω κι έτσι, δεν είμαι σίγουρος αν ακόμα και αυτοί θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί. Δεν μας ακούν για πολλά πράγματα».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.