Καθηλωμένοι στις τηλεοράσεις τους είναι και απόψε (23/5) οι τηλεθεατές, προκειμένου ν’ απολαύσουν την αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά, Maestro, του MEGA.
To Maestro φιγουράρει κι απόψε στην κορυφή των trends στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα σχόλια στο Twitter να είναι άκρως εγκωμιαστικά για την παραγωγή και τον δημιουργό της σειράς, Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Από τη μία, οι χρήστες του διαδικτύου αποθεώνουν τους δημιουργούς για την ποιότητα που υπάρχει σε όλα τα καλλιτεχνικά πεδία της σειράς και από την άλλη δηλώνουν συγκινημένοι από τις ερμηνείες των δυο σπουδαίων καλλιτέχνιδων που πρωταγωνιστούν στη σειρά: της Μαρίας Καβογιάννης και της Χαρούλας Αλεξίου.
Η σειρά αποτελεί διαφήμιση για την Ελλάδα, αναφέρουν αρκετοί εκ των χρηστών. Διαβάστε ορισμένα από τα σχόλια:
Αυτή η σειρά κάνει απίστευτο πρόμο της χώρας στο εξωτερικό σε κάθε τομέα. Είναι από τις λίγες φορές που όντως ισχύει. -φοβερά πλάνα των νησιών-τοποθεσιών σαν καρτ ποσταλ + όμορφη(νυχτερινή)Αθήνα – Κορυφαίες ερμηνείες ηθοποιών -όμορφα ελληνικά τραγούδια που στέκονται έξω #maestro
Μια κατηγορία από μόνη της η Καβογιάννη! Μια κατηγορία από μόνη της η Χαρούλα μας! Τι ηθοποιαρες, τι εκτόπισμα είναι αυτό! Μπράβο στον Παπακαλιάτη για την επιλογή! 👋👋👋#maestro
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας