Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει ζητήσει συγκεκριμένες προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν, με την διοίκηση της Τότεναμ να ετοιμάζει μπάτζετ ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Κόνορ Γκάλαχερ δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του στην Τσέλσι και δεν αποκλείεται τελικά στο τέλος της σεζόν να φύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ.
Ο Αγγλος διεθνής μέσος, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, είναι πιθανό να φύγει, καθώς οι «μπλε» σκέφτονται να τον παραχωρήσουν, αν η προσφορά από άλλη ομάδα φθάσει τα 60 με 70 εκατ. ευρώ, καθώς χρειάζονται χρήματα για να κρατήσουν σε ισορροπία και σύμφωνα με τους κανονισμούς τα οικονομικά τους.
Ο 24χρονος διεθνής μέσος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2025. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως τις επόμενες εβδομάδες η διοίκηση της Τσέλσι θ’ αποφασίσει για το μέλλον του και σύμφωνα με το «Football Insider» η Τότεναμ έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ για να πάρει το καλοκαίρι τα δικαιώματα του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Times» ο Αγγελος Ποστέκογλου έχει ζητήσει τρεις παίκτες. Τον Γκάλαχερ για το χώρο του κέντρου, έναν σέντερ φορ κι έναν κεντρικό αμυντικό, με τη διοίκηση να έχει αποδεχτεί το αίτημα του και να ετοιμάζει ένα μεταγραφικό μπάτζετ κοντά στα 150 εκατ. ευρώ για να ικανοποιήσει το αγωνιστικό σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.