Τη σύλληψη του ρώσου υφυπουργού Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ ανακοίνωσε την Τρίτη (23/4) η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διευκρινίζοντας ότι κατηγορείται για δωροληψία.
Ο 49χρονος Ιβανόφ, ο οποίος είναι υφυπουργός Άμυνας από το 2016, συνελήφθη κατηγορούμενος για αδίκημα που εμπίπτει στο Άρθρο 290 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (δωροληψία).
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού έχουν ενημερωθεί για τη σύλληψη του Τιμούρ Ιβανόφ, είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».