Η αγωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι του Μουζακίτη (vid)
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στη Νιόν της Ελβετίας για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της Κ19 του Ολυμπιακού επί της Μίλαν και τον έζησε έντονα βλέποντας στο τέλος τους πιτσιρικάδες να κατακτούν το τρόπαιο.
Ηταν στα ημιτελικά με τη Ναντ. Δεν γινόταν να μην είναι στον τελικό της Δευτέρας κόντρα στην Μίλαν. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε τους «μπέμπηδες» του Ολυμπιακού να τον αποζημιώνουν με μία εκπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση!
Η Κ19 του Ολυμπιακού διέλυσε με 3-0 την Μίλαν με τους παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης! Η ακαδημία των «ερυθρολεύκων» είναι η καλύτερη για την σεζόν 2023-24 στην Ευρώπη και ο ισχυρός άντρας των «ερυθρολεύκων» μπορεί να μην περίμενε την αγωνία των πέναλτι αυτή τη φορά όπως με τη Ναντ, αλλά το έζησε το ίδιο έντονα.
Οπως το πέναλτι του Μουζακίτη στο 60′ με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.