Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό παρατάσσεται η ΑΕΚ στη Λεωφόρο για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μάνταλος ξεκινά αντί του Πινέδα, ο Τσούμπερ αντί του Γκατσίνοβιτς και ο Ελίασον αντί του Άμραμπατ, με τον Ματίας Αλμέιδα να διατηρεί στον άξονα τους Γιόνσον, Σιμάνσκι.
Ο Αθανασιάδης είναι στο τέρμα για την Ένωση, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να είναι η τετράδα της άμυνας. Γιόνσον, Σιμάνσκι ξεκινούν στον άξονα, δεξιά στην επίθεση ο Ελίασον, αριστερά ο Τσούμπερ και ο Μάνταλος πίσω από τον Γκαρσία.
Στον πάγκο: Γκίνης, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε και Φερνάντες.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Μετά από συγκλονιστικό ματς στην Πολωνία που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, ο Άρης Betsson επικράτησε της Σλασκ στην Πολωνία με 113-107 και παρέμεινε ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup
Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να έχει 21 πόντους και 5 ασίστ, στην καλύτερη εμφάνισή του με τα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα της Μπασκόνια (93-74) για βελτιώσει το ρεκόρ του στο 14-9.