Σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ θα βρουν κάτοχο απόψε (22:00) τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League.
Στα πρώτα ματς, η Ίντερ είχε νικήσει με σκορ 1-0 στο Μιλάνο την Ατλέτικο και ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να την αντιμετωπίσει και να υπερασπιστεί το προβάδισμά της (MEGA), ενώ στη Βεστφαλία, Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν αναμετρώνται στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα της Ολλανδίας (Cosmotesport 3).
Τραυματίας ο Αρναούτοβιτς που «αποφάσισε» το ματς στο Μιλάνο
Παρ’ όλο όλα τα φώτα ήταν πάνω στο εντυπωσιακό επιθετικό δίδυμο της Ίντερ, Μάρκους Τιράμ και του Λαουτάρο Μαρτίνες, που είναι η κύρια απειλή για την Ατλέτικο Μαδρίτης, τελικά ήταν ο βετεράνος επιθετικός Μάρκο Αρναούτοβιτς που διευθέτησε το πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο. Ο πρώην παίκτης της Στόουκ και της Γουέστ Χαμ ήρθε από τον πάγκο για να κάνει τη διαφορά, 11 λεπτά πριν από το τελευταίο σφύριγμα.
Όμως ο 34χρονος Αυστριακός, ο οποίος έχει κάνει αρκετά για να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, δεν θα έχει αυτή την ευκαιρία, αφού τραυματίστηκε στην εκτός έρδας νίκη (1-0) επί της Μπολόνια και θα επιστρέψει μετά το διεθνές διάλειμμα.
Ο Μάλεν… στοιχειώνει ξανά την PSV
Ήταν ο Ντόνιελ Μάλεν που άνοιξε το σκορ για την Ντόρτμουντ κόντρα στην πρώην ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι στο Αϊντχόφεν. Ο Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε στην PSV πριν από τη μετακίνησή του στη Γερμανία το 2021, αρνήθηκε να πανηγυρίσει όταν έβαλε μπροστά την Ντόρτμουντ λίγο μετά από τα 20 λεπτά παιχνιδιού.
Η PSV αντέδρασε με τον Λουκ ντε Γιονγκ -έναν επιθετικό που εγγυάται γκολ – με πέναλτι στην επανάληψη (56’) για να ισοφαρίσει σημειώνοντας το 28ο γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Λοιπόν, ποιος από αυτούς τους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης θα προχωρήσει;
Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Νίκο Σλότερμπεκ, φαίνεται βέβαιος ότι το πλεονέκτημα έδρας θα λειτουργήσει αποφασιστικά για την ομάδα του : «Θα είναι 80.000 άνθρωποι εκεί σε μια βραδιά Champions League», είπε. «Είμαστε αήττητοι εκεί».
Τα αποτελέσματα των τεσάρων πρώτων αγώνων ρεβάνς και το πρόγραμμα των τεσσάρων τελευταίων επααληπτικών συναντήσεων (όλες με ώρα έναρξης 22:00) στην φάση των «16» του Champions League:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.