Ο Κασσελάκης άφησε λουλούδι στην προτομή του αδικοχαμένου υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης άφησε ένα λουλούδι στη μνήμη που υποσμηναγού, συνοδευόμενος από τον πατέρα του υποσμηναγού, Κώστα Τουρούτσικα
Την προτομή του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα που είχε χάσει τη ζωή του στην πτώση του F-4 Phantom ανοιχτά της Ανδραβίδας τον Ιανουάριο του 2023 επισκέφτηκε χθες Τρίτη 5 Μαρτίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.
Ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε ένα λουλούδι στη μνήμη που υποσμηναγού, συνοδευόμενος από τον πατέρα του υποσμηναγού, Κώστα Τουρούτσικα.
«Θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις μνήμες μας ως ήρωας»
«Με τον Κώστα Τουρούτσικα επισκέφθηκα χθες την προτομή του γιου του, υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα. Θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις μνήμες μας ως ήρωας, υπερασπιζόμενος με αυταπάρνηση τους ουρανούς της πατρίδας μας» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δείτε βίντεο που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης:
Με τον Κώστα Τουρούτσικα επισκέφθηκα χθες την προτομή του γιου του, υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.
Θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις μνήμες μας ως ήρωας, υπερασπιζόμενος με αυταπάρνηση τους ουρανούς της πατρίδας μας. pic.twitter.com/LkLb2IzWjT
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) March 6, 2024
Ποιος ήταν ο Μάριος Μιχαήλ Τουρουτσίκας
Ο υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας και ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του F-4 Phantom στην Ανδραβίδα, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους, την Πολεμική Αεροπορία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.
Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα, είχε αναφέρει ο πατέρας του στο MEGA. «Δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος. Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι, δεν βοήθησε τον εαυτό του, δεν έκανε extreme πράγματα. Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε. Η τύχη τον έφερε να είναι πίσω. Χωρίς να θέλω να μειώσω τις ικανότητες του άλλου πιλότου», είχε αναφέρει.
«Αυτός πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε ντε ντε χρόνο. Καμία βοήθεια. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Θα με τυραννάει πάντα αυτό το ερώτημα», τόνιζε ο Κώστας Τουρούτσικας.
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442