Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τιμήθηκε στην Τρίπολη η θυσία του Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα

Τιμήθηκε στην Τρίπολη η θυσία του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Τιμήθηκε στην Τρίπολη η θυσία του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, «έπεσε υπέρ πατρίδος» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

«Ο Μάριος δεν είχε έναν θάνατο που έχουν οι καθημερινοί άνθρωποι. Ο Μάριος έπεσε υπέρ πατρίδος. Ο Μάριος έδωσε την ζωή του για όλους μας και γι’ αυτό είναι ένας ήρωας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μιλώντας, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στην Τρίπολη, κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, στη διασταύρωση των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Μίκη Θεοδωράκη, στον δρόμο που οδηγεί προς την 124 ΠΒΕ.
«Η οικογένεια Τουρούτσικα ανεβαίνει και θα ανεβαίνει πάντα, έναν Γολγοθά»
«Η οικογένεια Τουρούτσικα ανεβαίνει και θα ανεβαίνει πάντα, έναν Γολγοθά. Να γνωρίζετε, όμως, πως πολλοί άνθρωποι είναι δίπλα σας και σας σκέφτονται -και κυρίως όσοι έζησαν για πολλά χρόνια τον Μάριο, ένα παιδί που είχε όλα τα προσόντα» δήλωσε συγκινημένος ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας, απευθυνόμενος στην παρούσα στην εκδήλωση οικογένεια του πρόωρα χαμένου αεροπόρου -που έδωσε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, όταν το Phantom F-4 με το οποίο πετούσε συνετρίβη στη θάλασσα νότια της Ανδραβίδας, φέτος τον Ιανουάριο.«Σε ευχαριστούμε και σε ευγνωμονούμε, όλες και όλοι, γιατί έβαλες την πατρίδα πάνω από την ζωή και τα νιάτα σου. Σε ευχαριστούμε γιατί από εδώ, έτσι όπως είσαι, κοιτάζεις αγέρωχα το μέλλον και το βλέμμα σου δίνει νόημα στις λέξεις αρετή και ανδρεία» επισήμανε η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, μιλώντας εκ μέρους της οικογένειας του νεαρού Αρκάδα υποσμηναγού.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024