Την προετοιμασία του για το αυριανό (28/2, 17:00) εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός.
Οι Νίκος Καρέλης και Μπρούνο Ντουάρτε επέστρεψαν στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, αφού εξέτισαν τις ποινές τους, όμως για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσουν από το ματς με τους Πειραιώτες ο Χουάνπι και ο Σεμπαστιάν Μλάντεν.
Απόντες θα είναι και οι τραυματίες Αντώνης Στεργιάκης, Μιχάλης Μπακάκης και Φράνκο Μπαλντασάρα που επίσης έμειναν εκτός αποστολής.
Στην κακή άμυνα που έπαιξε η Εθνική μας απέναντι στην Ουγγαρία στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κι έδωσε «σύνθημα» ανασύνταξης ενόψει μικρού τελικού.
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.