Η Αρμάνι Μιλάνο θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (31/1, 21:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Νίκολο Μέλι μίλησε για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως οι Πράσινοι έχουν ποιότητα στο ρόστερ τους και πως οι Ιταλοί θα πρέπει να πιάσουν σπουδαία απόδοση για να νικήσουν.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκολο Μέλι:
«Πριν το τελευταίο ματς, ο Παναθηναϊκός είχε ένα σερί νικών που δείχνει την ποιότητα του ρόστερ του. Έχουν δυναμικούς παίκτες και ατομικό ταλέντο, ενώ ιστορικά είναι μια πολύ αποτελεσματική ομάδα εντός έδρας.
Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να έχουμε ένταση και πνευματική σκληράδα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Ξέρουμε καλά πως για να κερδίσουμε θα πρέπει να πιάσουμε σπουδαία απόδοση, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε ικμάδα της δύναμής μας».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.