Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέος προπονητής της Κηφισιάς ο Μπράτσος

Νέος προπονητής της Κηφισιάς ο Μπράτσος

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Μπράτσου, ο οποίος θα διαδεχτεί τον Ντέιβιντ Νίλσεν στον πάγκο των νεοφώτιστων

Η Κηφισιά δεν άργησε να βρει τον νέο της προπονητή, μετά το χθεσινό «διαζύγιο» με τον Ντέιβιντ Νίλσεν. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Βορείων Προαστίων, ο Κώστας Μπράτσος θα διαδεχτεί τον Δανό τεχνικό στον πάγκο της ομάδας.

O 46χρονος Έλληνας προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των νεοφώτιστων στο ματς με τον τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (14/2, 16:00). Ο Μπράτσος ήταν από το καλοκαίρι του 2020 μέχρι τον Νοέμβριο του 2023 στον Βόλο, όπου δούλεψε ως βοηθός προπονητή και στην συνέχεια ως πρώτος τεχνικός. Συνολικά με τους Θεσσαλούς μέτρησε 22 νίκες, 19 ισοπαλίες και 35 ήττες.

Στο επιτελείο της Κηφισιάς ο Κώστας Μπράτσος φέρνει τον γυμναστή Τριαντάφυλλο Οικονόμου, τον βοηθό προπονητή Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο και τον επικεφαλής αναλυτή απόδοσης Γιάννη Αμανατίδη.

H ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Κώστα Μπράτσο.

Ο Κώστας Μπράτσος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΑΕ Διμηνίου, ενώ ακολούθως εργάστηκε στην Αγία Παρασκευή, τον ΑΣ Σαρακηνό, την Κ20 της Νίκης Βόλου, την ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το 2020 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Βόλου ΝΠΣ αρχικά ως βοηθός του Άνχελ Λόπεθ, του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ και του Οσβάλντ Τανσό.

Παράλληλα, καθοδήγησε τον Βόλο ΝΠΣ ως πρώτος προπονητής σε 74 αγώνες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας (21 νίκες, 19 ισοπαλίες, 34 ήττες), αποχωρώντας στις 15 Νοεμβρίου 2023.

Στο επιτελείο του Κώστα Μπράτσου εντάσσονται ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου (γυμναστής), ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος (βοηθός προπονητής) και ο Γιάννης Αμανατίδης (επικεφαλής αναλυτής απόδοσης & video analysis), ενώ σε αυτό παραμένουν οι Σεμπάστιαν Λέτο (βοηθός προπονητής), Παναγιώτης Πομώνης (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τοπαλίδης (γυμναστής – προπονητής αποκατάστασης) και Παναγιώτης Τράμπας (αναλυτής).

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024