Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Καρφιά» προς ΑΕΚ: «Σταμάτησε να πληρώνει μισθούς – Οι οπαδοί της αντιπροσωπεύουν έναν προβληματικό πυρήνα»

«Καρφιά» προς ΑΕΚ: «Σταμάτησε να πληρώνει μισθούς – Οι οπαδοί της αντιπροσωπεύουν έναν προβληματικό πυρήνα»

Δημοσίευμα «βόμβα» από το Ισραήλ για την Ένωση…

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (19:00) στην Ουγγαρία κόντρα στην Χαποέλ Χολόν από το Ισραήλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Champions League.

Έτσι με αφορμή το σημερινό ματς η εφημερίδα «Israel Hayom» έκανε εκτενές αφιέρωμα στην Ένωση, εξαπολύοντας τα καρφιά της προς την ομάδα του Ηλία Ζούρου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια ομάδα η οποία έχει διακόψει τις πληρωμές, ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς της για τους οποίους υποστήριξε πως αντιπροσωπεύουν ένα προβληματικό πυρήνα στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν για την ΑΕΚ

«Στην ΑΕΚ επιβλήθηκε ποινή μιας ολόκληρης αγωνιστικής σεζόν χωρίς οπαδούς στους εντός έδρας αγώνες, τιμωρία που αργότερα μειώθηκε για να δέχεται κοινό έως και στο 20% της χωρητικότητας του γηπέδου, που περιλαμβάνει 9.327 θέσεις. Η συμπεριφορά του κοινού πλήγωσε τον σύλλογο και τον έφερε σε οικονομικό έλλειμμα. Αξιωματούχοι στην Ελλάδα που γνωρίζουν τις λεπτομέρειες είπαν στην «Israel Hayom» ότι η ομάδα έχασε ένα ποσό που υπολογίζεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ αυτή τη σεζόν λόγω της απαγόρευσης εισόδου του κοινού και της δυνατότητας πώλησης εισιτηρίων», τονίζει.

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ΑΕΚ παρουσίασε μια ομάδα υψηλής ποιότητας που περιελάμβανε ονόματα όπως ο Μπεν ΜάκΛεμορ και ο Τζόρνταν ΜακΡέι με στόχο να παλέψει για όλους τους τίτλους προς τιμήν της 100ής σεζόν στην ιστορία της, αλλά όπως αναφέρθηκε, αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες και σταμάτησε να πληρώνει μισθούς σε παίκτες και προσωπικό. Η κατάσταση στον σύλλογο επιδεινώθηκε και οδήγησε στην αποχώρηση αρκετών βασικών παικτών», σημειώνει ο Γκιβάτι, χωρίς πάντως κάποια εκ των σημαντικών αποχωρήσεων (ΜάκΛεμορ, Καμπενγκέλε) να οφείλεται σε οικονομική ασυνέπεια.

Όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και για έναν επιπλέον λόγο: Η τιμωρία της ΑΕΚ από το CAS ανακοινώθηκε στις 24 Ιουλίου, δηλαδή πολύ πριν ληφθούν οι αποφάσεις για το μπάτζετ και τους παίκτες που θα στελεχώσουν το φετινό ρόστερ, το οποίο δημιουργήθηκε ενώ οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» γνώριζαν ήδη για την ποινή.

«Σύμφωνα με πηγές του ελληνικού μπάσκετ, οι οπαδοί της ΑΕΚ αντιπροσωπεύουν έναν προβληματικό πυρήνα στην Αθήνα», πρόσθεσε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος.

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024