Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μπόλικη κουβέντα και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαιτησία του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία.
Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση, ο Καταλανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Ρομέρο, που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, διέρρευσε τη συνομιλία του διαιτητή με τον VAR στη φάση που διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για αγκωνιά του Βινίσιους σε αντίπαλό του και για το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος τελικώς δεν αποβλήθηκε.
Σύμφωνα με το ηχητικό, ο VAR του ακούγεται να ενημερώνει ότι ο Βραζιλιάνος χτύπησε άσχημα τον αντίπαλο του, ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα έδωσε την οδηγία να συνεχιστεί το ματς.
Αναλυτικά οι συνομιλίες
VAR: «Ο Βινίσιους φέρεται να χρησιμοποιεί τον αγκώνα του και να χτυπά τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο».
Διαιτητής: «Ναι, εντάξει. Συνεχίζουμε».
H Επιτροπή Διαιτησίας της Ισπανίας αναμένεται να «κυνηγήσει» νομικά τον δημοσιογράφο για παράνομη διαρροή των συνομιλιών των διαιτητών της αναμέτρησης. Την ίδια ώρα, η διοργανώτρια αρχή της La Liga, αλλά και η ομοσπονδία, δεν έχουν τοποθετηθεί για τα όσα συμβαίνουν.
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.