Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 3-2: O Kαρβαχάλ «λύτρωσε» την «Βασίλισσα» στο φινάλε

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 3-2: O Kαρβαχάλ «λύτρωσε» την «Βασίλισσα» στο φινάλε

Έπειτα από ένα τρελό ματς με πέντε γκολ, αρκετή ένταση και μπόλικο… VAR, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάνει σπουδαία ανατροπή (3-2) κόντρα στην Αλμερία ανεβαίνοντας έτσι ξανά μόνη πρώτη.

Με… ήρωα τον Καρβαχάλ η Ρεάλ Μαδρίτης γλίτωσε στο 99′ από το κάζο της χρονιάς κόντρα στην Αλμερία και επικράτησε με 3-2 στο «Μπερναμπέου».

Έτσι η «Βασίλισσα» βρίσκεται στην κορυφή με 51 πόντους και περιμένει το αποτέλεσμα της Χιρόνας κόντρα στην Σεβίλλη (22:00).

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στα 38 δευτερόλεπτα με σκόρερ τον Ραμαζάνι. Σαν μην έφτανε αυτό για τους «μερέγχες» η Αλμερία κατάφερε να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα στο 43′ με τον Έντγκαρ να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ολέθριο λάθος του Νάτσο, εκτελώντας από μακριά τον Κέπα.

Στην επανάληψη η Ρεάλ μπήκε με το πόδι στο… γκάζι καταφέρνοντας να μειώσει σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέλιγχαμ στο 54′.

Ωστόσο στο 64′ η Αλμερία κατάφερε να βρει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα, με δράστη τον Αρίμπας με το γκολ του άσου των φιλοξενούμενων να ακυρώνεται, μιας και στην αρχή της φάσης είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον Μπέλιγχαμ.

Λίγο αργότερα το VAR κλήθηκε ξανά να πάρει μια απόφαση. Πιο συγκεκριμένα ο Τσουαμενί έκανε την σέντρα στην περιοχή, ο Βινίσιους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα του Βραζιλιάνου άσου ακυρώθηκε ως χέρι.

Ο ρέφερι ειδοποιήθηκε από το VAR έλεγξε την φάση και τελικά μέτρησε το γκολ με την Ρεάλ να ισοφαρίζει σε 2-2.

Η Ρεάλ είχε μονίμως την κατοχή της μπάλας, πίεζε και είχε ευκαρίες, με την λύση να δίνει ο Καρβαχάλ στο 99′ με πλασέ από κοντά, έπειτα από κεφαλιά πάσα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΡΕΑΛ: Κέπα, Καρβαχάλ, Νάτσο (46’ Μπραΐμ Ντίαθ), Ρίντιγκερ, Μεντί (46’ Φραν Γκαρσία), Τσουαμενί, Βαλβέρδε (70’ Σεμπάγιος), Κρόος (81’ Καμαβινγκά), Μπέλινγκχαμ, Ροδρίγο (46’ Χοσέλου), Βινίσιους

ΑΛΜΕΡΙΑ: Μαξιμιάνο, Κάικι, Πουμπίγ (70’ Σουάρεθ), Ακιέμε, Τσούμι, Έντγκαρ Γκονθάλεθ, Ρομπερτόνε (84’ Μελέρο), Λοπί, Ραμαζάνι (77’ Εμπαρμπά), Αρίμπας (77’ Λασάρο), Μιλοβάνοβιτς (70’ Πόθο)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024