Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβες» για τη διαιτησία του Ατλέτικο – Ρεάλ: «Τριτοκοσμικό το Κύπελλο» (vid)

«Βόμβες» για τη διαιτησία του Ατλέτικο – Ρεάλ: «Τριτοκοσμικό το Κύπελλο» (vid)

Από το κανάλι της Ρεάλ εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου με την Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 4-2 στην παράταση και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Το Real Madrid TV είδε την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο (4-2) ως «διαιτητική παγίδα» και κατήγγειλε ότι «το Κύπελλο είναι τριτοκοσμικό».

Οι αναλυτές και οι σχολιαστές του RMTV (Real Madrid Televisión), του επίσημου τηλεοπτικού σταθμού της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν πολύ αυστηροί μετά την ήττα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ήταν πολύ επικριτικοί για την απόδοση του διαιτητή Γκιγιέρμο Κουάντρα Φερνάντεθ, τα φάουλ της Ατλέτικο, την εχθρική ατμόσφαιρα στο Estadio Cívitas Metropolitano απέναντι στον Βινίσιους και το μοντέλο του Copa del Rey.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν

«Το Κόπα Άφρικα είναι τριτοκοσμικό», δήλωσε ο Jesús Alcaide διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι οι παίκτες της Ατλέτικο δεν δέχθηκαν κίτρινες κάρτες μετά από εννέα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο. Στην ανάλυσή του για τον αγώνα, ακούστηκαν φράσεις όπως: «αυτό που είδαμε σε αυτό το πρώτο ημίχρονο είναι ένας προκατειλημμένος τρόπος διαιτησία». Στο τέλος του αγώνα είπαν ότι «ήταν παγίδα» (από τη διαιτησία) και ζήτησαν «Super League τώρα».

«Ο Ντε Πολ έπρεπε να είχε αποβληθεί και αυτό που έκαναν στον Μπραχίμ και τον Βινίσιους είναι απαράδεκτο. Και δεν έχουν δείξει ούτε ένα ριπλέι», διαμαρτυρήθηκαν στο κανάλι της Ρεάλ. «Είναι απαράδεκτο να νομιμοποιείται το… κυνήγι που διέπραξαν οι παίκτες της Ατλέτικο εναντίον των παικτών της Μαδρίτης. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν ντροπιαστικό.

Ας θυμηθούμε ότι ο Κουάντρα Φερνάντεθ είναι ο Κλος Γκόμεζ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με τον Κλος Γκόμεζ η Μπαρτσελόνα δεν έχασε ποτέ, είναι ο άνθρωπος που διαχειρίζεται το VAR, ενώ με τον Κουάντρα Φερνάντεθ η διαιτησία ήταν απαράδεκτη».

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024