Το αποψινό Clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης έστησε πάρτι στην Σαουδική Αραβία.
Στον τελικό για το Σούπερ Καπ και στο χορτάρι του KSU Stadium, στο Ριάντ, υπήρχε μόνο μια ομάδα κι αυτή ήταν η Βασίλισσα της Ευρώπης.
Η Ρεάλ Μαδρίτης που κατάκτησε τον τίτλο «σκορπίζοντας» με 4-1 την άσπονδη αντίπαλό της, Μπαρτσελόνα.
Ο Βινίσιους Τζούνιορ έκανε «φύλλο και φτερό» την άμυνα των Καταλανών φτάνοντας στο χατ-τρικ από το πρώτο ημίχρονο (7΄, 10΄, 39΄ πέναλτι), για να δώσει θριαμβευτική χροιά στην έκταση του σκορ ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο Ροντρίγκο, σκοράροντας στο 64΄ το τέταρτο γκολ της «Βασίλισσας».
Το γκολ του Λεβαντόφσκι στο 33΄ με το οποίο οι «Μπλαουγκράνα» είχαν μειώσει σε 1-2 έδωσε κάποιες ελπίδες στην ομάδα του Τσάβι, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο σε ένα παιχνίδι που οι Καταλανοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.