Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η Ένωση κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Λιβάι Γκαρσία στο 24′, ωστόσο το τριφύλλι ανέτρεψε την κατάσταση με τα γκολ των Γεντβάι (31′) και Αράο (66′). Ωστόσο το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαρσία στο 96′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός παραμένει στην κορυφή με 41 βαθμούς με την Ένωση να βρίσκεται στην τρίτη θέση με 39.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!