Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Τρίποντο με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Τρίποντο με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ

Με τον ΠΑΟΚ να έχει τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, επικράτησε στην Τούμπα του ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) και επέστρεψε στις νίκες.

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να μην δυσκολεύεται να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με 4-0 των Ηπειρωτών, έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερ και άφησε πίσω του την ήττα από τον Άρη.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και παρέμεινε στην τελευταία θέση, ισόβαθμος με την Κηφισιά στους 12 βαθμούς.

Καλός ρυθμός από το ξεκίνημα

Ο αγώνας είχε από το ξεκίνημα καλό ρυθμό και μόλις στο δεύτερο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε για πρώτη φορά με τον Λεό. Ο Γάλλος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το γύρισμα για τον Κόντε, αλλά ο αρχηγός των φιλοξενούμενων δεν πρόλαβε να κάνει επαφή με την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια πήρε την κατοχή της μπάλας και άρχισε να απειλεί την εστία του Κλέιμαν με στημένες φάσεις. Ο Δικέφαλος του Βορρά απείλησε για πρώτη φορά στο 20’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ, ο Τζίμας έκανε την προβολή με τον Κλέιμαν να αποκρούει εντυπωσιακά και στην συνέχεια το σουτ του Κουλιεράκη κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Γκολ με τον Μπάμπα, ο Λεό έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 28’ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σούταρε δυνατά με τον Κλέιμαν να απαντάει σε πρώτο χρόνο. Στην συνέχεια, όμως, ο Μπάμπα Ράχμαν πλάσαρε προ κενής εστίας και έκανε το 1-0. Μετά το πρώτο ημίωρα του παιχνιδιού, ο ρυθμός έπεσε με τις καλές στιγμές να είναι ελάχιστες. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Άγιαξ της Ηπείρου λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Ο Λέο, έφυγε γρήγορα στην κόντρα και πλάσαρε απέναντι στον Κοτάρσκι, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Δύο γρήγορα γκολ και 3-0

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά και στο δεύτερο μέρος και μέσα σε 4 λεπτά τελείωσε την υπόθεση νίκη. Στο 49′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μεϊτέ έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Κλέιμαν για δεύτερη φορά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, σκόραρε και ο Τζίμας, ο οποίος με οποίος με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών, μετά από σέντρα του Σάστρε.

Ενα ακόμα για το 4-0

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχιζε να κυριαρχεί στο γήπεδο και στο 66′ βρήκε τέταρτο γκολ. Ο Σάστρε έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Ριένστρα και κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν για τέταρτη φορά. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις ευκαιρίες με τον Μπράντον Τόμας. Όμως ο Ισπανός επιθετικός την μία φορά σημάδεψε πάνω στον Ισραηλινό τερματοφύλακα του ΠΑΣ, ενώ στις άλλες δύο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (80’ Λύρατζης), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73’ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (67’ Α. Ζίβκοβτς), Μουργκ (67’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τζίμας (67’ Τόμας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια (88’ Πανάγου), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος (71’ Εφορντ), Τζίνο, Μπακαδήμας (71’ Λιάσος), Ριένστρα, Λεό Μπατίστ (62’ Ροσέρο), Κόντε (62’ Μπάλαν).

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024