Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η οργή του κόσμου του Ολυμπιακού φτάνει μέχρι και την αποχώρηση

Η οργή του κόσμου του Ολυμπιακού φτάνει μέχρι και την αποχώρηση

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι οργισμένος και ζητά ακόμα και την αποχώρηση της ομάδας από αυτό το πρωτάθλημα

Τα όσα έγιναν εναντίον του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Κηφισιά έχουν προκαλέσει την οργή των οπαδών της ομάδας το λιμανιού, οι οποίοι βλέπουν τον πόλεμο κατά των «ερυθρόλευκων» να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος διαιτητικές αποφάσεις σε αγώνες των πειραιωτών στην Σούπερ Λίγκα και στην Κηφισιά έγιναν ξανά όργια για να μην νικήσει ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του λιμανιού πήρε τελικά τη νίκη με 3-2 παρά τα αδιανόητα σφυρίγματα, την αποβολή του Ρέτσου και τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν αλλά το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός δέχεται ασταμάτητο πόλεμο κι αυτό προκαλεί την οργή των οπαδών της πειραϊκής ομάδας.

Μια και μόνο ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κάποιος το κλίμα αγανάκτησης που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Μια αγανάκτηση που προκαλείται από την αδικία που βιώνει η ομάδα του λιμανιού σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι μάλιστα πολλοί εκείνοι που τάσσονται υπέρ μιας αποχώρησης του Ολυμπιακού από αυτό το πρωτάθλημα.

Σε αυτή την κατάσταση έχουν φτάσει πολλοί οπαδοί των πειραιωτών βλέποντας τι γίνεται με τους διαιτητές στα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα.

Είναι προφανές πως όσο και να προσπαθούν οι πειραιώτες υπάρχουν «μπλόκο» που προκαλούν όχι μόνο βαθμολογικές απώλειες στον Ολυμπιακό αλλά προκαλούν και τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Κι από την στιγμή λοιπόν που κανείς στην Ελλάδα δεν ασχολείται για να μπει ένα τέλος στην κατηφόρα του ποδοσφαίρου, πολλοί είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού που βλέπουν ως μέτρο αντίδρασης του λαοφιλέστερου συλλόγου στην χώρα, την αποχώρηση από αυτό το πρωτάθλημα.

Υπάρχει οργή λαού στον Ολυμπιακό και ο κόσμος απαιτεί να μπει τέλος σε αυτή την παρωδία που βλέπουμε στη Σούπερ Λίγκα, ζητώντας την αποχώρηση της ομάδας τους από το πρωτάθλημα.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024