Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο αυτόφωρο Μανούχος και Παπαδόπουλος; Κούγιας στον Αστυνομικό Διευθυντή: «Μην τους αφήσετε να φύγουν από το γήπεδο – Καταθέσαμε μήνυση»

Στο αυτόφωρο Μανούχος και Παπαδόπουλος; Κούγιας στον Αστυνομικό Διευθυντή: «Μην τους αφήσετε να φύγουν από το γήπεδο – Καταθέσαμε μήνυση»

Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του πριν από λίγο στο γήπεδο της Καισαριανής για τους διαιτητές του ματς με τη Κηφισιά.

Η προφορική μήνυση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός σε βάρος των διαιτητών της αναμέτρησης με την Κηφισιά, για απόπειρα αλλοίωσης ποδοσφαιρικού αγώνα που υπάγεται στο κουπόνι του στοιχήματος (άρθρο 131) ανοίγει άλλους… ορίζοντες στο τρίτο ημίχρονου του ματς της Καισαριανής.

«Ενημέρωσα τον Αστυνομικό διευθυντή για την προφορική μήνυση που καταθέσαμε. Για να μην τους αφήσουν (σ.σ τους διαιτητές) να φύγουν από το γήπεδο» δήλωσε πριν από λίγο ο Αλέξης Κούγιας.

Θα συλληφθούν μέσω της Αυτόφωρης διαδικασίας λοιπόν ο Βαγγέλης Μανούχος, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (VAR) και οι άλλοι της διαιτητικής ομάδας; Άγνωστο.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός πλέον είναι αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί μέχρι να… σπάσει, μην αντέχοντας άλλο την σε βάρος του ποδοσφαιρική αλητεία όπως εξελίσσεται από Κυριακή σε Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Όλοι είδαν σήμερα την ποδοσφαιρική αλητεία. Όπως δήλωσα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσα, αλητεία τέλος. Ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα, γιατί είναι ο Ολυμπιακός. Είναι αδιανόητο να διαιτητεύει αγώνα Σούπερ Λιγκ, αυτός που πέρυσι με εντολές του Γιάννη Παπαδόπουλου, ενός κοινού κακοποιού, αρχηγού της εγκληματικής οργανώσεως, μέτραγε με μία μεζούρα από αυτές που έχουν οι παλιές ράφτρες και έψαχνε να βρει χιλιοστά για να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ της ΑΕΚ και να αλλοιώσει το πρωτάθλημα.

Και υπάρχεις αυτός ακόμη στον πίνακα των διαιτητών. Όπως έχουμε πει με τον κ. Μαρινάκη, όποιος προσπαθεί να αλλοιώσει αγώνα πρωταθλήματος, σήμερα δεν τα κατάφερε, όμως αυτό που έκανε σήμερα ήταν απόπειρα. Αν δεν το καταφέρνει, όπως έκανε σήμερα ο Μανούχος και οι βοηθοί του και ειδικά αυτό το μπουμπούκι από τη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, θα μηνύεται.

Ο Ολυμπιακός ήδη δήλωσε προς τον αστυνομικό διευθυντή ότι δεν πρέπει να φύγουν οι διαιτητές, είναι κρατούμενοι, ο Ολυμπιακός θα υποβάλει προφορική μήνυση για απόπειρα αλλοίωσης αγώνα που υπάρχει στο στοίχημα, είναι το άρθρο 132. Αυτό μέχρι τέλους, δεν θα πω περισσότερα πράγματα, γιατί θα μιλάμε με έργα. Αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο ποτέ.

Υπήρξε έντονος προβληματισμός σήμερα, για να γίνουν διεθνώς ρεζίλι, αν θα πρέπει μετά την ακύρωση των δύο γκολ, τους λόγους που ακυρώθηκαν τα δύο γκολ, μετά την αποβολή του Ρέτσου, δεν λέω ότι δεν πρέπει να δίνουν αυτά που βλέπουν, δεν υπάρχει καμία από τις δύο κάρτες.

Εμείς θα παίξουμε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το 48ο πρωτάθλημα, όμως εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες. Κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες, που είναι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και κανένας δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Επαναλαμβάνω κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες από άλλους εγκληματίες, που είναι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, παρατηρούμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε. Αλητεία τέλος».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024