Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Ελ Αραμπί… πυροβόλησε τους δολοφόνους του ποδοσφαίρου (3-2 την Κηφισιά) – Το έγκλημα με την α(ε)νοχή του Μαξίμου όμως συνεχίζεται

Ο Ελ Αραμπί… πυροβόλησε τους δολοφόνους του ποδοσφαίρου (3-2 την Κηφισιά) – Το έγκλημα με την α(ε)νοχή του Μαξίμου όμως συνεχίζεται

Ο διαιτητής Μανούχος και ο VARίστας, Παπαδόπουλος, έκαναν τα πάντα για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι με γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 85’ έσπασαν το μπλόκο και έφυγαν με το διπλό από την Καισαριανή.

Απίστευτα πράγματα σε ένα ακόμα παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον διαιτητή Μανούχο και τον VARίστα, Παπαδόπουλο, να κάνουν τα πάντα για να μην νικήσουν οι Ερυθρόλευκοι την Κηφισιά. Ακυρωμένα γκολ, πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών που δεν δόθηκε, κόκκινη κάρτα στον Ρέτσο στο 45’, γκολ-οφσάιντ των γηπεδούχων, πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς και πολλές ακόμα φάσεις συνθέτουν το παζλ της τραγικής διαιτησίας του Μανούχου στην Καισαριανή.

Μια απόλυτα εχθρική διαιτησία για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες, όμως, να δείχνουν χαρακτήρα και κόντρα σε όλους και σε όλα να παίρνουν τη νίκη με 3-2, χάρη στο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 85’. Ο Μαροκινός έσπασε το μπλόκο και οδήγησε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στο διπλό, σε μια αναμέτρηση που στιγματίστηκε από την τραγική διαιτησία του Μανούχου και τα πολλά και σοβαρά λάθη του VARίστα, Παπαδόπουλου.

Οι «δολοφόνοι» του ποδοσφαίρου ξαναχτύπησαν για μια ακόμα φορά στη φετινή σεζόν, με την Κυβέρνηση να σφυρίζει και πάλι αδιάφορα, παρά τα όργια που είδαμε να συμβαίνουν στην Καισαριανή. Ένα παιχνίδι με τραγική διαιτησία, με τον Ολυμπιακό όμως να σπάει το μπλόκο και να φεύγει με το διπλό, απέναντι σε όλους και σε όλα.

Μια νίκη που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι τέλους. Θα τα δώσει όλα. Θα τα βάλει με όλους. Μια νίκη με την οποία οι Ερυθρόλευκοι έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί που είχαν στα τελευταία παιχνίδια και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθεί την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.

Ετσι παρατάχθηκαν

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη μπροστά την εστία και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Μπιανκόν και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Οι Καρβάλιο και Καμαρά ήταν στα χαφ, με τους Μασούρα, Φορτούνη και Ποντένσε πίσω από τον Ναβάρο. Από την άλλη, ο Ντέιβιντ Νίλσεν ξεκίνησε την Κηφισιά με τους Κρίστινσον, Μασούρα, Βαφέα, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Πέιο, Ιπαλίμπο, Ίλιεφ, Μπιφούμα, Σάντος και Οζέγκοβιτς.

0-2 με Μασούρα και Ναβάρο

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και απείλησε μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Μπιανκόνε πήρε την κεφαλιά από δεξιά, αλλά ο Κρίστινσον μπλόκαρε. Στο 11ο λεπτό οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μασούρα. Ο Καρβάλιο έδωσε στον διεθνή μεσοεπιθετικό και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-0 της πειραϊκής ομάδας.

Δύο λεπτά αργότερα ο Φορτούνης δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Κρίστινσον μπλόκαρε. Στο 30’ ο Φορτούνης βρήκε τον Ναβάρο με ωραία πάσα, ο Ισπανός έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς μπλόκαρε. Στο 38ο λεπτό η μπάλα μετά από κεφαλιά του Καρβάλιο χτύπησε στο χέρι του Σάντος και ο Μανούχος έδειξε πέναλτι. Ο Ναβάρο ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Εγκλήματα από Μανούχο και VAR

Στο 45’ ο Μανούχος με δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε δέκα λεπτά (35-45’) απέβαλε τον Παναγιώτη Ρέτσο, με την Κηφισιά δευτερόλεπτα αργότερα (45+2’) να μειώνει σε 2-1 με ένα δυνατό σουτ του Μιλίσεβιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού. Σε μια φάση που υπάρχει οφσάιντ

Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε την πρώτη του αλλαγή στο παιχνίδι, βάζοντας τον Ντόι αντί του Ποντένσε, για να καλύψει το κενό που υπήρχε στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Στο 52’ ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Μασούρα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR για χέρι του 30χρονου εξτρέμ.

Στο 63’ ο Μανούχος έδωσε πέναλτι για την Κηφισιά για χέρι του Μπιανκόνε σε μονομαχία με τον Οζέγκοβιτς. Ο επιθετικός των γηπεδούχων εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 65’ ο Καρβαλιάλ έριξε στο παιχνίδι τον Ελ Αραμπί αντί του Ναβάρο, με τον Μαροκινό επιθετικό στο 69’ να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Μια φάση στην οποία, όπως, φαίνεται από το ριπλέι οι γραμμές δεν έχουν μπει σωστά και ο στράικερ  του Ολυμπιακού καλύπτεται πεντακάθαρα από τον αμυντικό της Κηφισιάς.

Στο 78’ ο Ροντινέι ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή της Κηφισιάς και ο VARίστας είπε στον Μανούχο να πάει στο μόνιτορ. «Υπάρχει πέναλτι, να δούμε εάν υπάρχει οφσάιντ», είπε ο Μανούχος στους ανθρώπους των δύο ομάδων, με τον διαιτητή στη συνέχεια, όμως, να δίνει οφσάιντ και να στερεί από τον Ολυμπιακό το πέναλτι.

Κεφαλιά Ελ Αραμπί και 3-2!

Στο 84’ ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε δύο ακόμα αλλαγές, με τους Ζέλσον Μαρτίνς και Αλεξανδρόπουλο αντί των Ροντινέι και Καμαρά. Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός έκανε το 3-2 με τον Ελ Αραμπί. Ο Ζέλσον Μαρτίνς σέντραρε από δεξιά και ο Μαροκινός επιθετικός με κεφαλιά «εκτέλεσε» τον Κρίστινσον για το 3-2 των Πειραιωτών. Ένα γκολ το οποίο δεν μπορούσε να ακυρώσει ο Μανούχος, ούτε ο VARίστας, Παπαδόπουλος.

Στις καθυστερήσεις ο Καρβαλιάλ έριξε στο ματς και τον Ορτέγκα αντί του Φορτούνη, με την Κηφισιά να απειλεί στο 90+1’ με τον Κωνσταντακόπουλο. Το σουτ του όμως έφυγε άουτ. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Σάντος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την Κηφισιά να τελειώνει το ματς με 10. Στο 90+9 ο Μασούρας σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Κρίστινσον μπλόκαρε, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τον Ολυμπιακό νικητή με 3-2.

Οι συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος, Ιπαλίμπο (90΄ Νίνης), Ίλιεφ (65΄ Κλωναρίδης, 79΄ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Τζολάκης, Ροντινέι (84΄ Ζέλσον Μάρτινς), Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι (89΄ Ορτέγκα), Καρβάλιο, Καμαρά (84΄ Αλεξανδρόπουλος), Ποντένσε (46΄ Ντόη), Φορτούνης, Μασούρας, Ναβάρο (Ελ Αραμπί).

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024