Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 17χρονος για ένοπλη ληστεία στον Εύοσμο
Ο συλληφθείς και ο συνεργός του, με την απειλή μαχαιριών, αφαίρεσαν τις τελευταίες 15 ημέρες, από κατάστημα ψιλικών, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ και καπνικά προϊόντα
Επ’ αυτοφώρω συνέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έναν 17χρονο, τη στιγμή που διέπραττε ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή του Ευόσμου.
Έπειτα από έρευνα της αστυνομίας εξιχνιάστηκαν τρεις επιπλέον ληστείες που διέπραξε ο δράστης στο ίδιο κατάστημα μαζί με συνομήλικο συνεργό του.
Στην κατοχή του βρέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, μία κουκούλα full face και ένα ζευγάρι γάντια
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ξημερώματα της Παρασκευής (5/1) συνέλαβαν τον 17χρονο, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος 160 ευρώ.
Σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση
Στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος, ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, μία κουκούλα full face και ένα ζευγάρι γάντια.
Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, πρόκειται για 17χρονο ημεδαπό. Σε βάρος του, καθώς και σε βάρος συνομήλικου συνεργού του, που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ο συλληφθείς και ο συνεργός του, το τελευταίο δεκαπενθήμερο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, δρώντας μεταμεσονύχτιες ώρες, προέβησαν σε τρεις επιπλέον ληστείες με την απειλή μαχαιριών στο ίδιο κατάστημα, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ και καπνικά προϊόντα. Ο 17χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442