Αχαΐα: 66χρονος παρέμενε επί ώρες νεκρός στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο
Μοιραία κατάληξη για 66χρονο κυνηγό.
Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι για 66χρονο στα ορεινά της Αιγείρας στην ανατολική Αιγιάλεια. Ο 66χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό προς Σινεβρό, κοντά στον οικισμό Μάρμαρα.
Ο άνδρας κάτοικος εν ζωή Δερβενίου Κορινθίας, εντοπίστηκε εντός του οχήματος του, σε πρανές του δρόμου, το πρωί της Πέμπτης σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», από οικείο του πρόσωπο το οποίο και τον αναζητούσε. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν ήταν βραδινές ώρες της Τετάρτης, οπότε και επέστρεφε το σπίτι του, ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές με δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ να μεταβαίνουν στο σημείο. Ο 66χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την επιχείρηση απεγκλωβισμού από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου και πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.
Ο άνδρας εντοπίστηκε εντός του οχήματος του, σε πρανές του δρόμου, το πρωί της Πέμπτης από οικείο του πρόσωπο το οποίο και τον αναζητούσε
Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει πως ο άνδρας είχε καταλήξει αρκετές ώρες πριν τον εντοπισμό του. Το πρωί της Τετάρτης μετέβη στην περιοχή για να κυνηγήσει και το βράδυ της ίδιας μέρας πήρε το δρόμο της επιστροφής μέσω της Επαρχιακής Οδού Αιγείρας – Σινεβρού. Αδιευκρίνιστο υπό ποιες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο και εξετράπη της πορείας του σε στροφή. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι τοξικολογικές των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
- Συνταγή: Καλοκαιρινό μπριάμ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Η διαφωνία ανάμεσα σε ΥΠΑΑΤ και ΥΠΕΝ για την επιλογή του ΧΥΤΑ και τα πολλά προβλήματα στον χώρο
- Χειρότερες οι υπηρεσίες υγείας όταν οι νοσηλευτές έχουν burnout
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442